[Home | Mail Archive | Join the mail archive | Photo Gallery ]

Mazda Rotary Pickup Forum
you are logged in as
profile | register | faq | search (active threads) | memberlist
Sponsored by:
Index > @ the Pickup Bed (General Topics) > Thread: ERROR IN PHOTO GALLERY
Thread: ERROR IN PHOTO GALLERY
rotormunky


Redlining
Orlando, Florida
Posts: 424
posted November 26, 2002 10:34 PM

ERROR IN PHOTO GALLERY

Just wanted to pass on this error that I get when viewing some of hte photos in the gallery.

Warning: 0 is not a MySQL result index in /usr/www/mazdarepu.com/Gallery/index.php3 on line 89


It seems to move around on me. I tried to narrow it down to specific galleries, but it seems to come and go.

Hope this help to track the problem down.


____________
-Martin
Orlando, Florida

http://www.themonkeyhouse.org/REPU

'77 REPU (Some assembly required :)
'91 Cabrio (Battered and bruised, but she's still my baby.)

        Click here to visit rotormunky's homepage. 
View IP (Administrators only)
admin


Administrator
Posts: 444
posted November 27, 2002 11:32 AM

Fixed

I fixed one error... In galleries who's names contained a (') character, the database statement would get messed up.

for those of you that care:
select * from photos where album='$album'

where $album is the variable that is passed in from the previous page... If that contained a ' ... there would be one too many in the statemnt statement... it would become:

select * from photos where album='REPU's Photos'

and the result would be 0...

If there are any more errors, post a reply here!

____________
I'm The Admin, thats why!

        Click here to send admin an AIM message. 
View IP (Administrators only)
All times are PST (US)
Post New Poll   Post New Topic    Post New Reply
Rate Topic:
Powerd By: BlazeBoard

[Home | Mail Archive | Join the mail archive | Photo Gallery ]
0.012354135513306 seconds processing time